Lava lansează primul telefon din portofoliu ce rulează Windows Phone OS; acesta se numește Iris Win1 și costă 80$

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 923 ori
<b>Lava lansează primul telefon din portofoliu ce rulează Windows Phone OS; acesta se numește Iris Win1 și costă 80$</b>Printre producătorii de smartphone-uri prezenți pe piața din India, se numără și Lava, companie ce tocmai a anunțat lansarea primului device din portofoliu ce rulează sistemul de operare Windows Phone 8.1. Numele acestui terminal este Iris Win1,...

Printre producătorii de smartphone-uri prezenți pe piața din India, se numără și Lava, companie ce tocmai a anunțat lansarea primului device din portofoliu ce rulează sistemul de operare Windows Phone 8.1. Numele acestui terminal este Iris Win1, iar prețul său recomandat este de 80$.

Lava Iris Win1 sosește cu un display de 4 inch WVGGA, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon tactat la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto de 5 megapixeli cu senzor BSI+ și bliț LED.

Alte dotări includ o cameră frontală de 0.3 megapixeli, două sloturi SIM (3G+2G), conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, USB și GPS. Lava Iris Win1 aduce la pachet și o baterie de 1.950 mAh ce ar trebui să asigure o autonomie destul de bună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×