Vivo X5 Max, cel mai subțire smartphone din lume, va fi lansat oficial pe 10 decembrie

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.007 ori
<b>Vivo X5 Max, cel mai subțire smartphone din lume, va fi lansat oficial pe 10 decembrie</b>Dacă până acum ceva timp, Gionee Elife S5.1 deținea recordul pentru cel mai subțire smartphone din lume, recent, titlul acestuia a fost luat de către Oppo R5, un device ce măsoară doar 4.85 mm în grosime. Cu toate acestea, în aproximativ o...

Dacă până acum ceva timp, Gionee Elife S5.1 deținea recordul pentru cel mai subțire smartphone din lume, recent, titlul acestuia a fost luat de către Oppo R5, un device ce măsoară doar 4.85 mm în grosime. Cu toate acestea, în aproximativ o săptămână vom avea un nou terminal ultra-subțire, și anume Vivo X5 Max.

Acesta din urmă va fi lansat oficial pe data de 10 decembrie, iar spre deosebire de modelul Oppo R5, phablet-ul Vivo ne va aduce un jack audio de 3.5 mm și o carcasă ce va măsura doar 4.75 mm în grosime.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, Vivo X5 Max ne va oferi un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli. Rămâne de văzut la ce preț va fi comercializat și ce alte funcții mai primim la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×