LC KC910, clona de LG Renoir, made in China

3.038 ori
<b>LC KC910, clona de LG Renoir, made in China</b>Este ziua clonelor astazi, se pare! Dupa ce am vazut in ultimele saptamani cateva telefoane Nokia clonate de catre firme din China, iata ca a venit randul celor de la LG sa isi vada produsele copiate. De aceasta data este vorba de o clona a lui LG Renoir,...

Este ziua clonelor astazi, se pare! Dupa ce am vazut in ultimele saptamani cateva telefoane Nokia clonate de catre firme din China, iata ca a venit randul celor de la LG sa isi vada produsele copiate. De aceasta data este vorba de o clona a lui LG Renoir, pe numele sau LC GC910.

Privitorul neatent ar putea confunda cu usurinta numele, fiind o diferenta minora (de la "G" la "C"), dar si designul telefonului, ca de obicei bine copiat. Handsetul este un dual SIM, dotat cu display cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, suport Bluetooth, un media player, radio FM si slot pentru carduri microSD.

Clona Renoir

In plus, nici macar faimoasa camera a lui Renoir nu si-a pastrat functiile, fiind inlocuita de o varianta VGA, care ar sta mai bine pe un low end. In mod surprinzator, si OS-ul a fost copiat, el fiind o clona de Symbian S60. Pretul lui LC GC910 este de 107 dolari, dar ceva ne spune ca veti prefera originalul.

[Via: Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×