LC KC910, clona de LG Renoir, made in China

Autor:  | Publicat în:  LG 2.992 ori
<b>LC KC910, clona de LG Renoir, made in China</b>Este ziua clonelor astazi, se pare! Dupa ce am vazut in ultimele saptamani cateva telefoane Nokia clonate de catre firme din China, iata ca a venit randul celor de la LG sa isi vada produsele copiate. De aceasta data este vorba de o clona a lui LG Renoir,...

Este ziua clonelor astazi, se pare! Dupa ce am vazut in ultimele saptamani cateva telefoane Nokia clonate de catre firme din China, iata ca a venit randul celor de la LG sa isi vada produsele copiate. De aceasta data este vorba de o clona a lui LG Renoir, pe numele sau LC GC910.

Privitorul neatent ar putea confunda cu usurinta numele, fiind o diferenta minora (de la "G" la "C"), dar si designul telefonului, ca de obicei bine copiat. Handsetul este un dual SIM, dotat cu display cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, suport Bluetooth, un media player, radio FM si slot pentru carduri microSD.

Clona Renoir

In plus, nici macar faimoasa camera a lui Renoir nu si-a pastrat functiile, fiind inlocuita de o varianta VGA, care ar sta mai bine pe un low end. In mod surprinzator, si OS-ul a fost copiat, el fiind o clona de Symbian S60. Pretul lui LC GC910 este de 107 dolari, dar ceva ne spune ca veti prefera originalul.

[Via: Intomobile.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×