HTC 10: Conectivitate de flagship, nici o lipsă majoră

924 ori
<b>HTC 10: Conectivitate de flagship, nici o lipsă majoră</b>HTC 10 stă bine la capitolul conectivitate, venind cu slot-ul obişnuit deja nano SIM, dar şi cu suport LTE Categoria 9, oferind descărcări de până la 450 Mbps

De obicei când mă declar mulţumit de modul în care un telefon capturează audio atunci când filmează, acest lucru prezice şi o experienţă bună la capitolul apeluri. Microfoanele excelente ne permit să avem şi convorbiri excelente, în mod evident. HTC 10 stă bine la capitolul conectivitate, venind cu slot-ul obişnuit deja nano SIM, dar şi cu suport LTE Categoria 9, oferind descărcări de până la 450 Mbps.

HTC 10 USB Type-C

Primim şi GPS şi Glonass, NFC, Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, DLNA şi Miracast, dar mai important, acesta e primul model Android cu suport pentru Apple Airplay. Jos se află un port USB Type-C şi de remarcat e lipsa emiţătorului infraroşu şi a radio-ului FM. Handsetul vine cu 3 microfoane cu anulare a zgomotului de fond, ceea ce e excelent.

HTC 10 speedtest

Apelurile sunt clare, semnalul e excelent, dar simt că se putea oferi un volum mai ridicat la aceste apeluri. Am făcut şi un test de viteză Speedtest în Vodafone, la Timişoara, atingând 64 Mbps la download şi 45 Mbps la upload. Putea fi mai bine, dar nu e nici rău.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×