BlackBerry 8350i, gata de lansare, in varianta fara camera

2.428 ori

De ce am plati peste 100 de dolari pentru un telefon BlackBerry fara camera? La aceasta intrebare vor trebui sa raspunda americanii, care vor putea achizitiona handsetul BlackBerry 8350i, in varianta fara camera, prin Sprint. Terminalul opereaza in retele...

De ce am plati peste 100 de dolari pentru un telefon BlackBerry fara camera? La aceasta intrebare vor trebui sa raspunda americanii, care vor putea achizitiona handsetul BlackBerry 8350i, in varianta fara camera, prin Sprint.

BlackBerry 8350i fara camera

Terminalul opereaza in retele iDEN si pastreaza aceleasi specificatii ca si versiunea originala, minus camera. Noul 8350i va sosi pe piata la pretul de 149.99 dolari, impreuna cu un abonament Sprint pe 2 ani si cu o reducere speciala. Lansat initial in decembrie, 8350i face parte din seria Curve si ofera suport WiFi si GPS.

Camera la care s-a renuntat avea o rezolutie de 2 megapixeli, iar printre specificatiile handsetului se numara si suportul Bluetooth 2.0 si un slot pentru carduri microSDHC. Tastatura QWERTY este la posturi, ca de obicei, iar bateria terminalului este o unitate de 1400 mAh, care poate fi detasata cu usurinta.

[Via: Engadgetmobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×