Le Max Pro e primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 pus în vânzare oficial

Autor:  | Publicat în:  LeTV 1.336 ori
<b>Le Max Pro e primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 pus în vânzare oficial</b>Compania LeEco (LeTV &icirc;n China) a atras toate privirile azi, pun&acirc;nd deja &icirc;n v&acirc;nzare primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 la bord. Există deja cel puţin o jumătate de duzină de smartphone-uri cu acest CPU anunţate, dar...

Compania LeEco (LeTV în China) a atras toate privirile azi, punând deja în vânzare primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 la bord. Există deja cel puţin o jumătate de duzină de smartphone-uri cu acest CPU anunţate, dar Le Max Pro e primul care ajunge în magazine.

E drept că e vorba de o lansare în număr limitat, de doar 1000 de unităţi. Vânzările au început la ora 12:00 în China şi lucrul bizar aici e că LeEco a ales să ofere nu modele comerciale, ci sample-uri de test publicului. De remarcat şi saltul de preţ şi dacă iniţial se vorbea despre o sumă de 305 dolari, preţul e acum undeva între 530 şi 570 de dolari.

Le Max Pro e un smartphone cu diagonală impresionantă, de 6.33 inch şi rezoluţie Quad HD, plus 4 GB RAM, o cameră de 21 MP şi scanner de amprente ultrasonic. Primim şi port USB Type C, o baterie de 3400 mAh şi Android 6.0 Marshmallow. Ecranul este unul edge to edge, iar telefonul are un look atractiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×