Le Max Pro e primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 pus în vânzare oficial

Autor:  | Publicat în:  LeTV 1.359 ori
<b>Le Max Pro e primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 pus în vânzare oficial</b>Compania LeEco (LeTV &icirc;n China) a atras toate privirile azi, pun&acirc;nd deja &icirc;n v&acirc;nzare primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 la bord. Există deja cel puţin o jumătate de duzină de smartphone-uri cu acest CPU anunţate, dar...

Compania LeEco (LeTV în China) a atras toate privirile azi, punând deja în vânzare primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 la bord. Există deja cel puţin o jumătate de duzină de smartphone-uri cu acest CPU anunţate, dar Le Max Pro e primul care ajunge în magazine.

E drept că e vorba de o lansare în număr limitat, de doar 1000 de unităţi. Vânzările au început la ora 12:00 în China şi lucrul bizar aici e că LeEco a ales să ofere nu modele comerciale, ci sample-uri de test publicului. De remarcat şi saltul de preţ şi dacă iniţial se vorbea despre o sumă de 305 dolari, preţul e acum undeva între 530 şi 570 de dolari.

Le Max Pro e un smartphone cu diagonală impresionantă, de 6.33 inch şi rezoluţie Quad HD, plus 4 GB RAM, o cameră de 21 MP şi scanner de amprente ultrasonic. Primim şi port USB Type C, o baterie de 3400 mAh şi Android 6.0 Marshmallow. Ecranul este unul edge to edge, iar telefonul are un look atractiv.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×