LeEco va lansa un telefon cu procesor Qualcomm Snapdragon 821 pe 21 septembrie, ar putea fi Le 2S Pro, Le 3 Pro

697 ori
<b>LeEco va lansa un telefon cu procesor Qualcomm Snapdragon 821 pe 21 septembrie, ar putea fi Le 2S Pro, Le 3 Pro</b>După cum aflăm astăzi prin intermediul unui material teaser, compania chineză LeEco pregătește lansarea unui smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 821 la bord pentru ziua de 21 septembrie. În cadrul acestei conferințe îl vom vedea cel mai probabil

Se discuta de ceva vreme despre un telefon cu procesor Qualcomm Snapdragon 821 de la LeEco, mai ales că şi rivalii săi din China pregătesc colecţia de toamnă de device-uri ce va include inevitabil şi un astfel de model. Ei bine, aşa numitul LeEco Le 2S/ Le 3 Pro/ Le Pro 3 ar urma să debuteze pe 21 septembrie, se pare.

Teaser LeEco

El a primit şi un teaser şi se doreşte a fi un rival pentru Xiaomi Mi Note 2. La bord vom găsi şi 6 GB RAM, 64 GB stocare, o cameră de 16 megapixeli şi o baterie de 5000 mAh, toate acestea pe un device cu talie de doar 7 mm. Spatele pare să prezinte un design atipic de cameră, aducând cu un soi de "faţă de robot". Sub cameră se află scannerul de amprente, iar corpul va fi cu siguranţă metalic.

Între timp vă reamintesc că Xiaomi pregăteşte pentru debut modelul Mi Note 2, dar şi un aşa numit Mi 5S, varianta actualizată de Xiaomi Mi 5, foarte posibil tot cu CPU Snapdragon 821. LeEco Pro 3 e un nume pe care l-am mai auzit şi într-o scăpare de săptămâna trecută, aparent un model axat pe editare video şi consum video. Aflăm mai multe peste 9 zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×