MWC 2016: Sony Xperia X prezentare hands-on - midranger elegant cu cameră peste medie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 842 ori
<b>MWC 2016: Sony Xperia X prezentare hands-on - midranger elegant cu cameră peste medie (Video)</b>Sony a inaugurat oficial prima zi de porţi deschise la MWC 2016 ieri, cu o conferinţă &icirc;n cadrul căreia a lansat 3 modele noi Xperia. Printre ele se numără şi Sony Xperia X, care primeşte un hands on de la colegul Claudiu Sima &icirc;n clipul...

Sony a inaugurat oficial prima zi de porţi deschise la MWC 2016 ieri, cu o conferinţă în cadrul căreia a lansat 3 modele noi Xperia. Printre ele se numără şi Sony Xperia X, care primeşte un hands on de la colegul Claudiu Sima în clipul de mai jos.

Aflaţi că acesta este un model midrange bine dotat, cu câteva specificaţii peste medie pentru un midranger. Designul sau nu iese prea mult din linia stabilită de Xperia Z5, mai ales cu acel buton Power oval cu scanner de amprente, integrat lateral. Aflaţi că Xperia X şi Xperia X Performance sunt două telefoane uşor de confundat, pentru că au acelaşi design.

Sony Xperia X din spate

E drept că ele nu au acelaşi ecran edge to edge de pe Xperia XA, dar sunt destul de elegante şi arătoase. Terminalul are un șasiu metalic mat, cu format dreptunghiular şi difuzoare stereo în zona frontală. E interesant că Xperia X are o diagonală de doar 5 inch, în condiţiile în care trendurile actuale împing în față phableturile.

Sony Xperia X din lateral

Asta face telefonul mai uşor de manevrat şi apreciem şi aportul tehnologiilor trademark Sony, precum Triluminos şi X Reality. Camera de 23 de megapixeli rămâne totuşi punctul forte pe acest model.

Sony Xperia X prezentare video hands-on

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×