LeEco aduce un nou trio de smartphone-uri pe piață; Le 2, Le 2 Pro și Le Max 2 renunță la portul audio de 3.5 mm

1.310 ori
<b>LeEco aduce un nou trio de smartphone-uri pe piață; Le 2, Le 2 Pro și Le Max 2 renunță la portul audio de 3.5 mm</b>Compania chineză LeEco sosește astăzi cu un nou trio de smartphone-uri pe piață, dar nu orice terminale, ci unele care renunță la popularul port 3.5 mm folosit pentru redarea audio prin căști sau boxe portabile. Vorbim despre LeEco Le 2, Le 2 Pro și

În toamna anului 2014 avea să se nască un nou trend în materie de smartphone-uri, și anume acela al telefoanelor fără port audio 3.5 mm. Oppo R5 era la acea vreme telefonul care datorită grosimii sale foarte reduse nu putea beneficia de un asemenea elemente de conectivitate, unul fără de care un pasionat de muzică nu și-ar putea imagina un device.

Au trecut 2 ani și iată că această modă a renunțării la jack-ul audio este în plină expansiune, producătorul chinez LeEco sosind astăzi cu 3 produse ce nu beneficiază de o asemenea dotare la pachet. După cum știți, și Apple plănuiește să lanseze în această toamnă modelul iPhone 7 ce va renunța la jackul audio.

Până la această lansare, ne îndreptăm privirea către cele 3 noi smartphone-uri LeEco, modele cu dotări impresionante și design premium. Este vorba despre LeEco Le 2, Le 2 Pro și despre phablet-ul Le Max 2, toate aceste terminale sosind cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Aflați că LeEco Le 2 și Le 2 Pro vin cu display-uri Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu 32 GB spațiu intern de stocare și cu un port USB Type-C. Varianta standard LeEco Le 2 ne oferă 3 GB memorie RAM, un procesor deca-core Helio X20, și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED.

Primim tehnologia de încărcare rapidă pentru bateria de 3000 mAh, un scanner de amprente și o cameră frontală de 8 megapixeli. Le 2 Pro ne oferă în schimb 4 GB memorie RAM, un procesor deca-core Helio X25, și o cameră foto Sony IMX230 de 21 megapixeli cu autofocus. Alte dotări includ o cameră selfie de 8 megapixeli, o baterie de 3000 mAh și un scanner de amprente.

Nu în ultimul rând, modelul LeEco Le Max 2 optează pentru un display Quad HD de 5.7 inch, pentru un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și o cameră foto principală Sony IMX230 de 21 megapixeli cu stabilizare optică și deschidere f/2.0. Avem aici un scanner de amprente ce folosește tehnologia Qualcomm Ultrasonic, și o cameră frontală de 8 megapixeli.

Aflați că phablet-ul vine cu baterie de 3.100 mAh + tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, cu port USB Type-C și cu suport dual-SIM. Acest terminal este disponibil în varianta cu 32 GB de stocare + 4 GB RAM (325 dolari), respectiv în versiunea cu 64 GB de stocare + 6 GB RAM ce va fi comercializată la un preț de 385 dolari

Prețul pentru LeEco Le 2 este de doar 170 dolari, în timp ce varianta sa Pro va costa aproximativ 230 dolari. Cum primim doar un singur port aici, acela fiind USB Type-C, vom putea reda muzica prin intermediul unor căști dedicate cu o asemenea terminație, headset-uri ce vor sosi chiar din partea producătorului LeEco.

De asemenea, ne așteptăm mai apoi și la comercializarea unor adaptori speciali USB Type-C - 3.5 mm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×