Philips pregătește un nou phablet high-end; se numește S653H și îi aflăm specificațiile prin intermediul TENAA

1.210 ori
<b>Philips pregătește un nou phablet high-end; se numește S653H și îi aflăm specificațiile prin intermediul TENAA</b>Pe site-ul celor de la TENAA și-a făcut apariția astăzi și un nou terminal pregătit de către chinezii de la Philips, o companie ce pare a face schimbări interesante la capitolul design. Modelul despre care vorbim se numește Philips S653H și...

Pe site-ul celor de la TENAA și-a făcut apariția astăzi și un nou terminal pregătit de către chinezii de la Philips, o companie ce pare a face schimbări interesante la capitolul design. Modelul despre care vorbim se numește Philips S653H și grație certificării obținute putem afla specificațiile sale dar și admira câteva imagini.

Ei bine, acest telefon sosește cu display Full HD IPS de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu un procesor octa-core de 2.0 GHz, și cu 3 GB memorie RAM. Pe lista de dotări se mai află 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB, o cameră frontală de 8 megapixeli și un senzor principal cu același număr de megapixeli.

Philips S653H oferă conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, un scanner de amprente și rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Ca dimensiuni, telefonul de față măsoară doar 6.95 mm în grosime, și cântărește 150 grame, optându-se aici pentru un corp metalic uni-body și pentru un setup mai interesant al antenelor de conectivitate.

Din păcate, se pare că bateria acestui model va fi o unitate de doar 2550 mAh a cărui autonomie va fi destul de slabă la prima vedere. Totuși, Philips S653H ar putea compensa printr-un preț scăzut odată ajuns la vânzare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×