LeEco Le 2S primește o randare nouă, care readuce în discuție ideea de ecran edge to edge

835 ori
<b>LeEco Le 2S primește o randare nouă, care readuce în discuție ideea de ecran edge to edge </b>Smartphone-ul LeEco Le 2S apare astăzi într-o nouă randare ce aduce în prim-plan panoul frontal cu margini foarte subțiri, fiind vorba despre acel concept edge-to-edge. Smartphone-ul de față este așteptat să sosească la pachet cu un display de

Cred că de la LG G2 încoace a început bătălia pentru telefonul cu cele mai înguste muchii ale ecranului. Termenul de "edge to edge" a fost ultra uzat, dar aproape nici o companie nu a reușit cu adevărat să implementeze o tehnologie de genul. LeECo pare să-și fi propus acest lucru, dacă ne luăm după randarea viitorului lor flagship. 

LeEco Le 2S a mai fost subiect de scăpări și știri, mai ales când s-a vehiculat că ar urma să vina cu 8 GB RAM la bord. Terminalul apare într-o randare via Gizchina, ce ne propune o fațadă din sticlă, cu ecran cu muchii foarte înguste. E drept că multe companii își promovează handseturile cu display-uri cu muchii ultra înguste, dar e de fapt vorba de o iluzie optică și odată pornit ecranul, se vede o margine neagră ceva mai amplă. 
  
Și Le 2S ar primi aceeași abordare, dar acea porțiune neagră e mai îngustă decât de obicei. Remarcăm aici și muchia metalică și butoanele de volum și Power amplasate lateral. Zvonurile afirmă că handsetul va integra antenele că Meizu Pro 6 și iPhone 7, că va avea procesor Snapdragon 821 și 64 GB stocare, plus 8 GB RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×