Xiaomi Mi Note 2 primește o randare din partea comunității de fani; privim asupra design-ului ce ar putea fi adoptat

867 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 primește o randare din partea comunității de fani; privim asupra design-ului ce ar putea fi adoptat</b>După uriașul phablet Xiaomi Mi Max ce ne oferă o diagonală de 6.44 inch, este vremea ca producătorul chinez să aducă pe piață un model similar dar cu dotări high-end de această dată. Vorbim despre Mi Note 2, phablet de 5.7 inch ce astăzi se afișează în

Deși încă nu este clar când phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 va fi lansat oficial, avem în continuare parte de informații și imagini cu noul produs. Astăzi privim asupra unei randări 3D creată de către fani pentru noul produs, unul ce este așteptat să aducă un display cu margini curbate precum cel întâlnit pe Galaxy S7 Edge, dar și o cameră foto duală menită să ofere extra-funcționalități pentru pasionații de fotografie.

Xiaomi Mi Note 2

Imaginea de aici ne prezintă aceste detalii și observăm faptul că panoul spate va avea la rândul său margini curbate pentru un grip mai bun. Ca dotări, zvonurile vorbesc despre prezența unui display de 5.7 inch, a unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și a unui chip de 6 GB memorie RAM.

Vom primi și 128 GB spațiu flash de stocare, și nu putem să nu punem pe lista de posibile dotări și prezența unui stylus dedicat ce ar transforma device-ul într-o alternativă destul de bună la recent lansatul Samsung Galaxy Note 7. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai ieși la iveală în perioada următoare și dacă phablet-ul va fi anunțat până la sfârșitul anului sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×