Xiaomi Mi Note 2 primește noi randări înaintea lansării programate pentru 25 octombrie

914 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 primește noi randări înaintea lansării programate pentru 25 octombrie</b>Pe data de 25 octombrie avem notată în calendar și lansarea lui Xiaomi Mi Note 2 - phablet din zona high-end ce ar putea sosi cu un display curbat în stil Galaxy S7 Edge. De asemenea, vom primi pe acest model și o cameră foto duală care cel mai probabil

Au mai rămas doar câteva zile până la evenimentul de pe data de 25 octombrie în cadrul căruia va debuta oficial phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 - terminal ce se anunță a fi unul spectaculos de pe acum. Între timp, vedem astăzi o serie de randări pentru noul dispozitiv din partea celor de la @playfuldroid, imaginile cu pricina fiind incluse în acest articol.

Xiaomi Mi Note 2

Ca design, se remarcă abordarea întâlnită pe Samsung Galaxy Note 7 unde atât panoul frontal, cât și cel din spate sunt curbate spre margini. Ei bine da, încă de acum ceva timp se zvonește că Xiaomi va oferi pe modelul Mi Note 2 un asemenea display cu muchii curbate care probabil va oferi și extra-funcții de interacțiune similare cu cele întâlnite pe dispozitivele companiei sud-coreene Samsung.

Din punct de vedere al dotărilor hardware, așteptăm să vedem un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 aici, variante cu 4 și 6 GB memorie RAM și un display de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Xiaomi Mi Note 2 va fi disponibil în versiuni cu 32 și 64 GB de stocare, și vom mai întâlni la pachet un port USB Type-C și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×