LeEco Le 2S Dual îşi face apariţia în imagini, e un smartphone cu cameră duală şi procesor MediaTek Helio X25

1.130 ori
<b>LeEco Le 2S Dual îşi face apariţia în imagini, e un smartphone cu cameră duală şi procesor MediaTek Helio X25</b>LeEco nu renunță la dezvoltarea de noi smartphone-uri, chiar și acum în situația în care am aflat că firma nu o duce prea bine datorită faptului că prețurile practicate pe piață pentru aceste dispozitive nu le-au adus mari profituri. Următorul model de pe

LeEco nu o duce bine deloc, supravieţuind din împrumuturi şi păsuiri ale entităţilor financiare, dar asta nu înseamnă că nu are smartphone-uri noi în proiect. Printre ele se numără şi unul cu cameră duală, modelul LeEco Le 2S Dual, pe care îl vedem azi scăpat pe web.

LeEco Le 2s

Cunoscut şi ca LeEco LEX659, acest smartphone a fost listat online, cu o pereche de camere de 13 megapixeli în spate, plus o cameră frontală de 12 MP pentru selfie. La interior se află un procesor MediaTek Helio X25 şi mai şocant decât dotările e preţul, de doar 145 de dolari. LeEco vrea să poziţioneze acest terminal drept cel mai accesibil telefon cu cameră duală şi dotări bune de pe piaţă.

Scăpările afirmă că vom avea şi un ecran Full HD de 5.5 inch la bord şi judecând după imaginea de mai sus, primim şi un scanner de amprente, un corp metalic şi antene în stil iPhone 7 sau Meizu Pro 6. Probabil 145 de dolari costă varianta de bază, cu 3 GB RAM şi vom primi şi una superioară cu 4 sau chiar 6 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×