LeEco Le Pro 3 este oficial; vine cu 6 GB RAM LPDDR4, procesor Snapdragon 821 și costă 299 dolari!

Autor:  | Publicat în:  LeEco 1.281 ori
<b>LeEco Le Pro 3 este oficial; vine cu 6 GB RAM LPDDR4, procesor Snapdragon 821 și costă 299 dolari!</b>Cel mai nou flagship al companiei chineze LeEco se numește Le Pro 3, și aduce la pachet atât un chip de 6 GB memorie RAM LPDDR4, cât și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821. Avem totodată și alte dotări high-end precum camera foto de

În cadrul unui eveniment ce a luat sfârșit cu doar câteva momente în urmă, compania chineză LeEco a prezentat oficial smartphone-ul LeEco Le Pro 3 - un flagship în adevăratul sens al cuvântului. Acesta adoptă un pachet hardware de invidiat în prim-planul căruia se află procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821, dar și chip-ul de 6 GB memorie RAM LPDDR4 care promite un sistem de multitasking avansat.

LeEco Le Pro 3

Avem un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD deasupra căruia regăsim un panou de sticlă 2.5D, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, bliț LED și autofocus, respectiv o cameră frontală de 8 megapixeli cu lentile wide pentru acele fotografii pentru tot grupul de prieteni. 

LeEco Le Pro 3

Există aici o baterie generoasă de 4070 mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0, un port USB Type-C, și tehnologia CDLA (Continual Digital Lossless Audio). Se renunță și în cazul de față la jack-ul audio de 3.5 mm, iar în cutie vom regăsi o pereche de căști cu port USB Type-C. Există desigur posibilitatea de a achiziționa ulterior și un adaptor special care să permită utilizarea headset-ului pe 3.5 mm deja deținut.

LeEco Le Pro 3

LeEco Le Pro 3 rulează sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow alături de interfața eUI 5.8, iar ca dimensiuni aflați că telefonul măsoară doar 7.5 mm în grosime - talie foarte scăzută ținând cont de bateria aflată la interior. Un scanner de amprente este inclus pe spatele handset-ului, și după cum puteți remarca, avem de-a face cu o carcasă unibody din aluminiu ce păstrează acea textură de metal șlefuit.

Iată și prețurile pentru cele 4 variante disponibile:

  • 4 GB RAM + 32 GB stocare - 270 dolari
  • 6 GB RAM + 32 GB stocare - 299 dolari
  • 4 GB RAM + 64 GB stocare - 375 dolari
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 450 dolari 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×