Lenovo X3 Lemon este lansat oficial; varianta de top vine cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 808

2.886 ori
<b>Lenovo X3 Lemon este lansat oficial; varianta de top vine cu 3 GB RAM și procesor Snapdragon 808</b>&Icirc;n ultima vreme am tot văzut terminale cu procesorul Qualcomm Snapdragon 808 la bord, un chip de tip hexa-core pe 64-bit ce ajunge și la interiorul lui Lenovo X3 Lemon, device ce tocmai a fost anunțat pe piața din China. Device-ul de față vine...

În ultima vreme am tot văzut terminale cu procesorul Qualcomm Snapdragon 808 la bord, un chip de tip hexa-core pe 64-bit ce ajunge și la interiorul lui Lenovo X3 Lemon, device ce tocmai a fost anunțat pe piața din China. Device-ul de față vine atât într-o variantă de top, cât și într-o versiune Lite despre care aflați mai multe în continuare.

Modelul superior sosește cu display Full HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, cu 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB, dar și cu procesorul hexa-core reamintit mai sus. Primim difuzoare stereo frontale, o cameră foto principală Sony IMX230 de 21 megapixeli, și un senzor frontal de 8 megapixeli.

La pachet se află o baterie de 3.600 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă QuickCharge 2.0, NFC, și un modul infraroșu pentru controlul televizorului. De asemenea, avem și tehnologie audio Dolby Atmos, respectiv un scanner de amprente amplasat pe spate sub camera foto.

În ceea ce privește versiunea Lite (modelul pe negru), avem la dispoziție un panou de 5.5 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.3 GHz, o cameră selfie de 5 megapixeli și un senzor principal de 13 megapixeli. Avem o baterie de 3400 mAh, suport dual-SIM, slot microSD și protecție Gorilla Glass 3.

Prețul acestui model va fi 300 dolari, în timp ce modelul superior cu 3 GB memorie RAM și 32 GB de stocare va costa 392 dolari. Nu în ultimul rând, aflăm că varianta cu 64 GB memorie internă + 3 GB RAM, va avea un preț de vânzare de 470 dolari. Toate aceste modele sunt disponibile de astăzi la pre-comandă în China.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×