O captură de ecran indică faptul că Xiaomi Mi Note 2 Pro ar putea sosi cu 8 GB RAM

664 ori
<b>O captură de ecran indică faptul că Xiaomi Mi Note 2 Pro ar putea sosi cu 8 GB RAM</b>Pe data de 27 septembrie așteptăm ca în cadrul unui eveniment marca Xiaomi să fie lansate două noi terminale mobile. Unul dintre ele este Xiaomi Mi 5s, iar cel de-al doilea nimeni altul decât Mi Note 2. Acest phablet ar urma să beneficieze și de o variant

Cei de la Xiaomi pregătesc un eveniment de presă pentru data de 27 septembrie, zi în care debutul modelului Mi 5s este deja confirmat. Tot aici am putea vedea și phablet-ul Mi Note 2 care în ultimele săptămâni a fost în centrul atenției datorită numeroaselor leak-uri și imagini ce au poposit pe web. Există posibilitatea ca Xiaomi să prezinte și o versiune Pro a acestui terminal, iar după cum puteți bănui, specificațiile vor fi unele cu adevărat spectaculoase.

Specificatii Xiaomi Mi Note 2 Pro

Aflăm detalii despre posibilele dotări ale acestui model chiar astăzi odată cu o captură de ecran sosită pe platforma de socializare chineză Weibo. Informațiile de aici indică faptul că vom primi un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la o frecvență de 2.6 GHz, un chip de 8 GB memorie RAM și o capacitate de stocare flash de 256 GB.

Tot aici apare și detaliul ce indică faptul că telefonul rulează Android 7.0 Nougat, cu toate că versiunea MIUI 8 6.9.8 amintită în cazul de față este bazată pe Marshmallow. Există mari șanse ca această captură de ecran să fie una falsă, așa că trebuie să așteptăm evenimentul de pe 27 septembrie pentru a ne convinge dacă într-adevăr Xiaomi lansează o asemenea variantă cu 8 GB memorie RAM pentru phablet-ul Mi Note 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×