Lenovo anunță modelul S920 quad-core cu Android 4.2 Jelly Bean

1.542 ori
<b>Lenovo anunță modelul S920 quad-core cu Android 4.2 Jelly Bean</b>Chiar foarte de curând am vorbit despre inițiativa a patru producători, printre care și Lenovo, care vor să lanseze terminale la prețuri competitive, bazate pe chipul quad-core oferit de producătorul din China - MediaTek. Astfel avem oportunitatea...

Chiar foarte de curând am vorbit despre inițiativa a patru producători, printre care și Lenovo, care vor să lanseze terminale la prețuri competitive, bazate pe chipul quad-core oferit de producătorul din China - MediaTek. Astfel avem oportunitatea să vedem ce are de oferit unul dintre aceste terminale.

Lenovo pare să dorească să iși creeze un renume solid pe piața dispozitivelor mobile, așa cum au făcut și cei de la Huawei și ZTE înaintea sa. Astfel producătorul pregătește lansări din ce în ce mai atractive și care să fie bine privite atât din punct de vedere al software-ului, cât și în ce privește hardware-ul. Cel mai recent model Lenovo oferă un aspect foarte familiar, cu multe elemente care amintesc de terminalul HTC One X. Partea din spate dezvăluie modulul de cameră proeminent, ce oferă posibilitatea de a înregistra video HD și fotografia la rezoluția de 8 MP.

Lenovo S920 se bazează pe o configurație quad-core MediaTek, cu procesorul tactat undeva la 1.2 Ghz și 1 GB memorie RAM. Smartphone-ul oferă slot microSD pentru expansiune, baterie de 2250 mAh și un design de doar 7.9 mm grosime. în plus, la capitolul software avem Android 4.2 Jelly Bean, ce va oferi o experiență mai mult decât plăcută. Panoul frontal de 5.3-inch este un alt punct în plus pentru terminalul Lenovo și oferă rezoluția 1280 x 720 pixeli. în ce privește prețul la care va fi oferit, acesta nu a fost dezvălui pentru moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×