Samsung Galaxy S4 Mini apare deja În imagini, are dotări modeste

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.988 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini apare deja În imagini, are dotări modeste</b>Nici nu s-a anunțat bine Samsung Galaxy S4 săptămâna trecută și deja avem o scăpare de zile mari legată de un model înrudit cu acest device. E vorba despre Samsung Galaxy S4 Mini, despre care am auzit zvonuri la pachet cu S4 înainte de lansarea...

Nici nu s-a anunțat bine Samsung Galaxy S4 săptămâna trecută și deja avem o scăpare de zile mari legată de un model înrudit cu acest device. E vorba despre Samsung Galaxy S4 Mini, despre care am auzit zvonuri la pachet cu S4 înainte de lansarea sa. Ei bine, hai să vedem cum arată terminalul.

Fotografiile pe care le vedeți aici provin de la utilizatorul Twitter Ermek, care a avut ocazia să vadă handsetul în acțiune. Galaxy S4 Minie așteptat pe piață la vară, undeva prin iunie sau iulie, în vreme ce Galaxy S4 va sosi la final de aprilie. Noul model Mini va sosi cu un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch, cu procesor dual core de 1.6 GHz și Android 4.2.2 la bord cu interfața TouchWiz Nature UX 2.0.

Terminalul va avea și o versiune dual SIM, după cum se presupune că va avea și Galaxy S4. în ce privește designul, după cum era de așteptat avem o variantă mai mică/compactă a flagship-ului actual. Evident că și prețul va fi mai accesibil, mai ales că terminalul nu are nici măcar ecran HD. Sunt curios și ce cameră avem la bord, deși presupun că va fi una de 8 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×