Lenovo anunţă un device de mirroring numit Lenovo Cast şi bazat pe Miracast şi Android

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 694 ori
<b>Lenovo anunţă un device de mirroring numit Lenovo Cast şi bazat pe Miracast şi Android</b>&Icirc;n cadrul Lenovo Tech World, firma chineză a anunţat o serie de noi terminale, printre care şi tablete, dar şi acest mic gadget pe care &icirc;l vedeţi &icirc;n imaginea de mai jos, numit Lenovo Cast. El se va ocupa de mirroring al...

În cadrul Lenovo Tech World, firma chineză a anunţat o serie de noi terminale, printre care şi tablete, dar şi acest mic gadget pe care îl vedeţi în imaginea de mai jos, numit Lenovo Cast. El se va ocupa de mirroring al conţinuturilor de pe ecranul unui terminal Android pe televizor.

Având o formă de puc de hockey, accesoriul se conectează prin cablu HDMI la televizor şi vine cu suport Miracast. El va costa 49 de dolari şi oferă şi suport DLNA, având rolul unui soi de conexiune HDMI wireless între smartphone şi televizor, ca să spunem aşa. Avantajul lui Miracast e că funcţionează şi fără reţele WiFi în preajmă, deci va compensa lipsurile lui Chromecast la acest capitol.

Lenovo anunţă un device de mirroring numit Lenovo Cast şi bazat pe Miracast şi Android

Lenovo afirmă că acest model suportă transmisii la distanţă de 20 de metri şi prin 2 ziduri. Produsul debutează în magazine în august, iar preţul menţionat mai sus e dublu faţă de alte dongle-uri Miracast pe care le găsim pe Amazon şi eBay.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×