Lenovo anunţă Smart Cast, un smartphone ce proiectează o tastatură touch pe orice suprafaţă

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 898 ori
<b>Lenovo anunţă Smart Cast, un smartphone ce proiectează o tastatură touch pe orice suprafaţă</b>Telefoanele cu proiector nu mai surprind pe nimeni &icirc;n ziua de azi, dar un telefon ce poate proiecta o tastatură laser ce suportă input touch sună cu siguranţă interesant. Este şi cazul lui Lenovo Smart Cast, terminal detaliat mai jos. &nbsp;...

Telefoanele cu proiector nu mai surprind pe nimeni în ziua de azi, dar un telefon ce poate proiecta o tastatură laser ce suportă input touch sună cu siguranţă interesant. Este şi cazul lui Lenovo Smart Cast, terminal detaliat mai jos.

Dotat cu un kickstand, el integrează un proiector ce transforma orice suprafaţă într-o zonă de input touch. Smart Cast este primul smartphone cu proiector laser din lume, cu mult mai evoluat decât modele precum Galaxy Beam sau Galaxy Beam 2. Produsul a fost prezentat la Lenovo Tech World şi integrează un proiector laser în zona superioară, într-un mecanism rotativ.

El are darul de a proiecta o tastatură touch în faţa terminalului, iar utilizatorul va putea interacţiona uşor cu aceasta. Invenţia era de obicei văzută doar în faza de concept şi asociată unui iPhone sau unui device futurist. Ei bine iată că viitorul e aici şi rămâne de văzut şi ce consum al bateriei aduce proiectorul laser de tip focus-free, un concept diferit faţă de pico proiectoarele de până acum de pe mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×