Lenovo Golden Warrior A8 e un nume pretențios de nou smartphone octa core; Vine cu un capac spate a la Galaxy Note 3

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.682 ori
<b>Lenovo Golden Warrior A8 e un nume pretențios de nou smartphone octa core; Vine cu un capac spate a la Galaxy Note 3</b>Lenovo continua să lanseze noi telefoane mobile, printre care și modelul de azi, Golden Warrior A8. Cu un asemenea nume ne dăm seama că firma chineză are planuri mari, iar acest model este unul dotat cu procesor octa core și un capac spate familiar....

Lenovo continua să lanseze noi telefoane mobile, printre care și modelul de azi, Golden Warrior A8. Cu un asemenea nume ne dăm seama că firma chineză are planuri mari, iar acest model este unul dotat cu procesor octa core și un capac spate familiar.

Lenovo Golden Warrior A8 vine cu suport LTE și optează pentru procesorul MediaTek MT6592, prezent și pe Allview X2 Soul și Evolio X6. Acest handset vine cu un display HD de 5 inch, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, plus o cameră de 13 megapixeli în spate, cu blitz dual LED. Telefonul include și o cameră frontală de 5 megapixeli, rulează Android 4.4.2 KitKat, cu interfața Vibe UI 2.0 aplicată peste.

Lenovo Golden Warrior A8

După cum vedeți mai sus acest device are un spate care imită pielea și cusăturile, în pur stil Galaxy Note 3. Acest nou model va fi disponibil pe alb, auriu, roz și negru, iar prețul noului venit este șocant, trebuie să recunosc: 128 de dolari. Un preț atât de mic pentru un octa core e foarte tentant, mai ales că el vine de la un brand mare de această dată și nu un jucător nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×