Lenovo va prezenta un smartphone Project Tango în cadrul show-ului Tech World 2016

1.213 ori
<b>Lenovo va prezenta un smartphone Project Tango în cadrul show-ului Tech World 2016</b>În cadrul târgului MWC 2016 din Barcelona, producătorul chinez Lenovo a ținut să menționeze faptul că în această vară va fi prezentat oficial un prim smartphone Project Tango din portofoliu. Compania se ține de cuvânt, și pe data de 9 iunie va prezenta

Acum câteva luni în cadrul târgului Mobile World Congress 2016, compania chineză Lenovo și-a anunțat intenția de lansare a unui smartphone Project Tango, iar acum aflăm când acest handset va fi prezentat publicului. Terminalul de față va fi expus în cadrul târgului Tech World din San Francisco ce își deschide porțile pe data de 9 iunie.

În cazul în care nu sunteți familiari cu acest nume, aflați că Project Tango este o idee dezvoltată la ora actuală de către Google, modalitate prin care realitatea augmentată este posibilă cu ajutorului unui smartphone ceva mai special. Cu ajutorul camerelor foto aflate pe device, putem transpune mediul înconjurător sub forma unei reprezentări 3D, dar și multe alte lucruri.

Dezvoltatorii se pot folosi de capabilitățile telefonului Project Tango pentru crearea unui mediu 3D destinat jocurilor video. De asemenea, ne putem folosi de această tehnologie și pentru a vedea cât de bine se potrivește o canapea spre exemplu, în sufrageria noastră, fără a fi nevoie de achiziția produsului fizic.

Cât despre smartphone-ul pregătit de Lenovo, s-ar părea că acesta va dispune de un display generos, dar nu mai mare de 6.5 inch. Se zvonește și un preț de aproximativ 500 dolari pentru acest model, dar rămâne să așteptăm conferința Lenovo pentru confirmarea acestui detaliu.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×