Intenția de cumpărare a lui iPhone 6 În România a fost afectată de Bendgate

Autor:  | Publicat în:  Studii 993 ori
<b>Intenția de cumpărare a lui iPhone 6 În România a fost afectată de Bendgate</b>Un studiu realizat de către compania iSense.Solutions arata un fapt interesant: intenția de cumpărare a lui iPhone 6 în România a fost influențată serios de scandalul Bendgate. Astfel, publicul s-a răzgândit cu privire la achiziționarea unui nou...

Un studiu realizat de către compania iSense.Solutions arata un fapt interesant: intenția de cumpărare a lui iPhone 6 în România a fost influențată serios de scandalul Bendgate. Astfel, publicul s-a răzgândit cu privire la achiziționarea unui nou iPhone după ce a aflat că terminalul se poate îndoi relativ ușor.

O treime dintre romanii care intenționau să cumpere noile modele iPhone 6 s-a răzgândit, conform studiului Omnibus Online iSense.Solutions. 9 din 10 locuitori din mediul urban au aflat despre debutul lui iPhone 6 și 6 Plus, iar 42% știau că telefoanele se pot îndoi. în jur de 34% dintre cei care doreau să cumpere handseturile au declarat că s-au răzgândit, după ce au aflat de potențială problema. Datele studiului arata și că 18% dintre posesorii de terminale LG, 15% dintre posesorii Nokia și 14% dintre posesorii Samsung, Sony și HTC s-au declarat interesați de un nou iPhone.

în ce privește segmentarea publicului la capitolul preferințe pentru modele iPhone, romanii din mediul urban prefera iPhone 6 în proporție de 17%, apoi iPhone 5s (13%) și iPhone 6 Plus (12%). iPhone 5s pare a fi preferat de către tinerii cu vârste între 15 și 24 de ani, iar iPhone 6 Plus este preferat mai ales de publicul masculin. Toate aceste informații sunt extrase din Studiul Omnibus, care a fost realizat online pe un eșantion de 1000 de repondenti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×