Lenovo lansează noul smartphone Vibe X: ultrasubtire și dotat cu ecran de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.336 ori
<b>Lenovo lansează noul smartphone Vibe X: ultrasubtire și dotat cu ecran de 5 inch</b>Lenovo a lansat astăzi în China un nou smartphone, pe care îl așteptam de ceva vreme. E vorba despre flagship-ul Lenovo Vibe X, care vine cu o carcasă ce măsoară doar 6.9 mm în grosime. &nbsp; Terminalul cântărește 121 de grame și este dotat...

Lenovo a lansat astăzi în China un nou smartphone, pe care îl așteptam de ceva vreme. E vorba despre flagship-ul Lenovo Vibe X, care vine cu o carcasă ce măsoară doar 6.9 mm în grosime.

Terminalul cântărește 121 de grame și este dotat cu un display Full HD de 5 inch, la nivelul flagship-urilor moderne din 2013. Dotările sale includ o cameră frontală de 5 MP și o cameră de 13 MP în spate. Vibe X integrează un chip quad core MediaTek de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Ecranul său este un IPS, iar bateria este o unitate de 2000 mAh.

Lenovo lansează noul smartphone Vibe X: ultrasubtire și dotat cu ecran de 5 inch

Aplicația camerei va sosi cu funcții de "îmbunătățire facială", care scapă de coșuri și defecte ale pielii. Lenovo afirma că aceeași cameră va oferi posibilitatea de a organiza fotografiile după taguri și foldere. Vibe X adopta un corp din "policarbonat premium", conform producătorului său și vine cu accente cromate în zona laterală.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×