Lenovo lansează noul smartphone Vibe X: ultrasubtire și dotat cu ecran de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.329 ori
<b>Lenovo lansează noul smartphone Vibe X: ultrasubtire și dotat cu ecran de 5 inch</b>Lenovo a lansat astăzi în China un nou smartphone, pe care îl așteptam de ceva vreme. E vorba despre flagship-ul Lenovo Vibe X, care vine cu o carcasă ce măsoară doar 6.9 mm în grosime. &nbsp; Terminalul cântărește 121 de grame și este dotat...

Lenovo a lansat astăzi în China un nou smartphone, pe care îl așteptam de ceva vreme. E vorba despre flagship-ul Lenovo Vibe X, care vine cu o carcasă ce măsoară doar 6.9 mm în grosime.

Terminalul cântărește 121 de grame și este dotat cu un display Full HD de 5 inch, la nivelul flagship-urilor moderne din 2013. Dotările sale includ o cameră frontală de 5 MP și o cameră de 13 MP în spate. Vibe X integrează un chip quad core MediaTek de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Ecranul său este un IPS, iar bateria este o unitate de 2000 mAh.

Lenovo lansează noul smartphone Vibe X: ultrasubtire și dotat cu ecran de 5 inch

Aplicația camerei va sosi cu funcții de "îmbunătățire facială", care scapă de coșuri și defecte ale pielii. Lenovo afirma că aceeași cameră va oferi posibilitatea de a organiza fotografiile după taguri și foldere. Vibe X adopta un corp din "policarbonat premium", conform producătorului său și vine cu accente cromate în zona laterală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×