Lenovo lucrează la primul smartphone Google Project Tango, cu ecran de 6.4 inch, cunoscut ca Lenovo Phab2 Pro

1.296 ori
<b>Lenovo lucrează la primul smartphone Google Project Tango, cu ecran de 6.4 inch, cunoscut ca Lenovo Phab2 Pro</b>Știam deja faptul că producătorul chinez Lenovo lucrează la un prim smartphone Google Project Tango, dar astăzi aflăm detalii mai cuprinzătoare despre procesul de dezvoltare. Aparent, noul dispozitiv se va numi Lenovo Phab2 Pro și ne va aduce la pachet

Ştiam de câteva luni că Lenovo a preluat sarcina de a dezvolta hardware pentru Google în cadrul iniţiativei Project Tango, iar azi aflăm că după tablete, e momentul ca și un smartphone să fie inclus în proiect. Produsul se va numi Lenovo Phab2 Pro şi a fost detaliat de Evan Blass pe Twitter.

Aparent, handsetul va fi axat pe realitate augmentată şi va avea un ecran Quad HD de 6.4 inch şi probabil şi hardware high end. Project Tango se axează pe detectarea mişcărilor în 3D şi măsurarea adâncimii, folosind camere şi senzori de top. Astfel, un device e capabil să cartografieze în 3D încăperea în care se află, ba chiar întreaga clădire, tabletele Project Tango fiind deja folosite în muzee.

Chiar şi fără GPS sunt create astfel soluţii competente de navigare 3D, de măsurare a spaţiului şi tooluri pentru arhitectură. Evident, există o aplicaţie şi pentru jocurile augmented reality. Phab2 Pro are toate şansele să vină cu un procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi evident acei senzori 3D menţionaţi mai sus, plus camere high end. Terminalul ar urma să debuteze pe 9 iunie la Tech World 2016 în San Francisco, la un preţ sub 500 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×