Lenovo lansează smartphone-ul A628T; cel mai potrivit cadou pentru Valentine’s Day

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.493 ori
<b>Lenovo lansează smartphone-ul A628T; cel mai potrivit cadou pentru Valentine’s Day</b>Operatorul China Mobile a anunțat de curând disponibilitatea smartphone-ului Lenovo A638T, smartphone ce va sosi pe culoare roșu aprins, acesta fiind o alegere foarte potrivită pentru Valentine&rsquo;s Day și nu numai. &nbsp; Lenovo A638T dispune de...

Operatorul China Mobile a anunțat de curând disponibilitatea smartphone-ului Lenovo A628T, smartphone ce va sosi pe culoare roșu aprins, acesta fiind o alegere foarte potrivită pentru Valentine’s Day și nu numai.

Lenovo A628T dispune de un display FWVGA de inch cu rezoluție 854x480 pixeli, un procesor quad-core MT6582M, 512 MB RAM și 4 GB de memorie internă. De asemenea, acesta mai integrează o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Lenovo lansează smartphone-ul A628T; cel mai potrivit cadou pentru Valentine’s Day

Bateria de 2000 mAh promite o autonomie destul de bună, ținând cont de faptul că hardware-ul prezent nu este atât de puternic încât să necesite o mare canitate de energie pentru funcționarea divereselor aplicații. Lenovo A628T vine cu Android 4.2 JellyBean, o interafață modificată și suport dual-SIM TD-SCDMA + GSM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×