Update-ul de interfață Aurora pentru Mozilla Firefox, aduce o față mai prietenoasă, mai plăcut de utilizat

Autor:  | Publicat în:  Mozilla Firefox 765 ori
<b>Update-ul de interfață Aurora pentru Mozilla Firefox, aduce o față mai prietenoasă, mai plăcut de utilizat</b>Cei de la Mozilla au anunțat astăzi o nouă serie de funcții disponibile pentru browser-ul Firefox ce vor fi oferite prin intermediul update-ului software Aurora. Printre acestea se numără integrarea Accounts în browser, o nouă modalitate de...

Cei de la Mozilla au anunțat astăzi o nouă serie de funcții disponibile pentru browser-ul Firefox ce vor fi oferite prin intermediul update-ului software Aurora. Printre acestea se numără integrarea Accounts în browser, o nouă modalitate de sincronizare a datelor și abilitatea de a customiza interfața.

Folosind Firefox Accounts, utilizatorii vor putea salva datele de login pentru diferite servicii, salva site-urile preferate, accesa istoricul și deschide tab-uri de pe orice device. Această nouă funcție este o parte din Firefox OS și potrivit celor de la Mozilla, ea face parte din misiunea de a ajuta internetul să devină mai mult o platformă mobilă.

De asemenea, odată cu update-ul Aurora, serviciul Sync îți poate păstra acum marcajele web, paginile deschise și informațiile personale. De asemenea, au fost adăugate mai multe funcții pentru securitatea acestor date.

Pe lângă aceste noi funcții de mai sus, Firefox Aurora a primit și o funcție ce permite utilizatorilor să personalizeze interfața web a browser-ului. Se pot înlătura unele butoane browser, sau unele extensii în funcție de preferințe. în plus, întreaga interfață a fost regândită în așa fel încât să facă lucrurile mai ușor de găsit. Puteți descărca software-ul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×