Lenovo LePhone K860, telefon cu procesor quad core de Galaxy S III (Exynos)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.633 ori
<b>Lenovo LePhone K860, telefon cu procesor quad core de Galaxy S III (Exynos)</b>Dacă știam de existența unui telefon Lenovo cu procesor Intel, iată un nou terminal inedit, de această dată modelul Lenovo LePhone K860, care adopta procesorul Exynos quad core produs de Samsung. Este vorba despre procesorul lui Samsung Galaxy S...

Dacă știam de existența unui telefon Lenovo cu procesor Intel, iată un nou terminal inedit, de această dată modelul Lenovo LePhone K860, care adopta procesorul Exynos quad core produs de Samsung. Este vorba despre procesorul lui Samsung Galaxy S III, care va ajunge și pe telefonul Meizu MX 4 core.

în ce privește modelul din imagine, Lenovo LePhone K860 rulează Android 4.0 ICS și este un smartphone high end. Pe lângă procesorul sau de 1.4 GHz el vine cu display HD de 5 inch, care ne duce cu gândul mai degrabă la un phablet decât la un telefon mobil. Alte dotări includ o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED, o cameră frontală de 2 megapixeli, 1 GB de RAM și 4 GB ROM. K860 cântărește 185 de grame, măsoară 9.6 mm în grosime, deci e doar cu puțin mai mic decât Samsung Galaxy Note, dacă vreți o comparație.

Lenovo LePhone K860

Probabil că Galaxy Note II va avea multe în comun cu acest model, deci îl puteți lua ca reper pentru viitorul phablet. Lenovo va lansa acest model quad core în CHina în august și sper să ajungă și la noi, probabil undeva în toamna și probabil cu vreo 500 de lei mai ieftin decât Galaxy Note II, care de asemenea se zvonește că va sosi în toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×