Lenovo Mobile revine pe profit, și asta datorită vânzărilor generate de smartphone-urile Motorola

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 552 ori
<b>Lenovo Mobile revine pe profit, și asta datorită vânzărilor generate de smartphone-urile Motorola</b>Odată cu achiziția Motorola din octombrie 2014, grupul chinez Lenovo spera și la o creștere a veniturilor, respectiv a profitului generat pe seama v&acirc;nzărilor produselor de tip smartphone. După mai bine de un an iată că Lenovo poate da...

Odată cu achiziția Motorola din octombrie 2014, grupul chinez Lenovo spera și la o creștere a veniturilor, respectiv a profitului generat pe seama vânzărilor produselor de tip smartphone. După mai bine de un an iată că Lenovo poate da în sfârșit vestea mult așteptată, aceea că grupul Mobile revine pe profit.

Din informațiile răspândite în mediul online reiese faptul că vânzările de terminale mobile Lenovo au crescut progresiv față de trimestrele precedente, și asta datorită modelelor Motorola ce au înregistrat o creștere a vânzărilor de 25%. În acest ultim trimestru din 2015, smartphone-urile și tabletele comercializate de Lenovo au însumat vânzări în valoare de 3.2 miliarde de dolari.

Nici vânzările de calculatoare nu au stat deloc rău, cota de piață a producătorului pe zona PC ajungând la un procent de 21.6%. Combinate, vânzările de telefoane și de PC-uri au contribuit la obținerea unui venit net în valoare de 300 milioane de dolari pentru acest trimestru 4. Din câte aflam anterior, Lenovo va opera în curând o schimbare în ceea ce privește device-urile mobile.

Astfel, smartphone-urile Motorola vor fi comercializate pe piață sub branding Lenovo Moto, iar celelalte terminale mobile sub brand Lenovo Vibe. Noutăți în această categorie așteptăm la Mobile World Congress 2016, târg ce își deschide porțile pe data de 22 februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×