FitBit Alta este un nou fitness tracker, disponibil acum la precomandă la preţul de 130 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Fitbit 855 ori
<b>FitBit Alta este un nou fitness tracker, disponibil acum la precomandă la preţul de 130 de dolari</b>FitBit a anunţat astăzi disponibilitatea la precomanda a noului său fitness tracker, modelul Alta. Acesta este un device &icirc;ngust şi discret spre deosebire de FitBit Blaze sau Surge şi se axează pe monitorizarea activităţilor sportive ale...

FitBit a anunţat astăzi disponibilitatea la precomanda a noului său fitness tracker, modelul Alta. Acesta este un device îngust şi discret spre deosebire de FitBit Blaze sau Surge şi se axează pe monitorizarea activităţilor sportive ale utilizatorului .

FitBit Alta poate monitoriza şi calitatea somnului, afişa notificări primite pe telefon şi că şi Blaze este un model modular. El poate poate primi una dintre cele 8 curele înlocuibile, dintre care 4 clasice cu preţ de 30 de dolari bucată, 3 din piele la 60 de dolari sună din oţel inoxidabil la preţul de 100 de dolari.

FitBit Alta este un nou fitness tracker, disponibil acum la precomandă la preţul de 130 de dolari

Produsul va fi pus la dispoziţie prin precomandă via Amazon, Best Buy, Target, Verizon sau Walmart şi va sosi pe piaţa în martie. La bordul brăţării se află un ecran OLED monocrom touch şi acest model va avea şi alertă anti sedentarism prin vibraţii. FitBit afirmă şi că gadgetul poate recunoaşte atunci când începe o sesiune de jogging sau ciclism, înregistrând-o automat în aplicația-jurnal dedicată.

Acest model nu are GPS sau senzor pentru puls, ceea ce extinde viaţa bateriei la 5 zile cu o singură încărcare.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×