Lenovo Moto M apare în noi fotografii și imagini cu iz oficial; lansarea ar putea fi aproape

796 ori
<b>Lenovo Moto M apare în noi fotografii și imagini cu iz oficial; lansarea ar putea fi aproape</b>Lenovo Moto M își face din nou apariția astăzi, moment în care privim asupra unor fotografii reale, dar și asupra unor imagini cu iz oficial. Acest handset va fi primul model din seria Moto ce adoptă un scanner de amprente amplasat pe spatele carcasei

Ultimele detalii despre Lenovo Moto M soseau aproape de sfârșitul lunii septembrie când telefonul primea certificarea din partea agenției TENAA, documentele cu pricina dezvăluind și specificațiile hardware pe care le regăseam la pachet. Astăzi vedem fotografii reale cu noul handset, dar și o serie de imagini cu iz oficial ce par a indica faptul că lansarea terminalului se poate întâmpla de pe o zi pe alta.

Lenovo Moto M

Ni se reconfirmă faptul că terminalul vine într-o carcasă unibody din metal cu colțuri rotunjite, și că avem de-a face cu primul smartphone Moto ce beneficiază de un scanner de amprente amplasat pe spatele carcasei. Din punct de vedere al dotărilor tehnice, primim un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6755 de 2.1 GHz și 3 GB memorie RAM.

Lenovo Moto M

La bord se mai află 32 GB de stocare, o cameră foto principală de 16 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli pentru captura selfie. La interiorul corpului metalic avem o baterie de 3000 mAh, și nu ar fi exclus ca Lenovo să aducă din fabrică Android 7.0 Nougat pe acest smartphone. Posibil ca luna viitoare să devină oficial!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×