Chuwi Hi12: Design solid, pe bază de aluminiu, cu o mică slăbiciune

Autor:  | Publicat în:  Chuwi 995 ori
<b>Chuwi Hi12: Design solid, pe bază de aluminiu, cu o mică slăbiciune</b>Am spus în introducerea acestei recenzii că eu numesc tabletele de genul "capace de laptop", pentru că arată fix ca porţiunea unui laptop ce include ecranul şi se conectează via balama la tastatură. Chuwi Hi12 adera la acest design şi oferă o carcasă..

Am spus în introducerea acestei recenzii că eu numesc tabletele de genul "capace de laptop", pentru că arată fix ca porţiunea unui laptop ce include ecranul şi se conectează via balama la tastatură. Chuwi Hi12 aderă la acest design şi oferă o carcasă unibody din aluminiu, cu margini rotunjite.

Are muchii mari, dar asta nu e o problemă, pentru că ele ne permit să ne odihnim degetele atunci când jucam jocuri sau privim clipuri video. E un device masiv, nu avem vreo îndoială, mai ales la o greutate de 852 grame şi după vreo 15 minute de ţinut tableta vertical veţi avea nevoie de o pauză să vă odihniţi mâinile. Măcar nu e un terminal foarte gros, la talia de 8.9 mm.

Construcţia e solidă, deşi zona stângă a panoului frontal scârţâie puţin când o apăsăm. Ecranul e acoperit de o folie din plastic și este magnet de amprente, iar jos găsim conectorii pentru tastatură, sistem destul de complex la prima vedere. E o tabletă comodă pentru diagonala sa de 12 inch şi are un feedback OK al butoanelor. Am apreciat spatele mat şi designul difuzoarelor în special, iar produsul e disponibil pe alb sau negru.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×