Lenovo P780, telefon cu ecran de 5 inch și baterie uriașă

3.679 ori
<b>Lenovo P780, telefon cu ecran de 5 inch și baterie uriașă</b>După fermecătorul K900 cu procesor Intel de nouă generație, Lenovo pregătește încă un terminal cu diagonală mare, modelul P780, care aduce și o baterie impresionantă. Terminalul poate fi admirat mai jos și avem de-a face aici cu un smartphone...

După fermecătorul K900 cu procesor Intel de nouă generație, Lenovo pregătește încă un terminal cu diagonală mare, modelul P780, care aduce și o baterie impresionantă. Terminalul poate fi admirat mai jos și avem de-a face aici cu un smartphone cu ecran de 5 inch.

Lenovo P780 încorporează o baterie de 4000 mAh, care cu siguranță va rezista cel puțin la 2 zile de utilizare, dacă mă întrebați pe mine. Acest model vine ca urmaș pentru P770, este dotat cu ecran 720p de 5 inch, Android 4.2 și un design care amintește ușor de Lenovo K900, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Sub carcasa se ascunde un procesor quad core MT6589, iar Lenovo P780 vine cu suport dual SIM, 1 GB RAM și cameră de 8 megapixeli. Urmează să fie lansat către finalul acestei luni în China, dar din păcate nu avem și un preț pentru acest model. E interesant să vedem această abordare: o companie chinezească, curajoasă, care adopta un procesor MediaTek și unul Intel pentru flagship-urile sale și alege să nu împrumute tehnologii de la nimeni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×