Apple App Store e gata să atingă 50 de miliarde de downloaduri; Apple sărbătorește cu 10.000 de dolari cadou!

Autor:  | Publicat în:  Apple 787 ori
<b>Apple App Store e gata să atingă 50 de miliarde de downloaduri; Apple sărbătorește cu 10.000 de dolari cadou!</b>Cu ocazia atingerii de 50 de miliarde de downloaduri în App Store, Apple oferă gift carduri de 10.000 de dolari persoanei care descarca aplicația cu numărul rotund menționat anterior. &nbsp; Astfel, dacă aveți norocul de a descărca aplicația cu...

Cu ocazia atingerii de 50 de miliarde de downloaduri în App Store, Apple oferă gift carduri de 10.000 de dolari persoanei care descarca aplicația cu numărul rotund menționat anterior.

Astfel, dacă aveți norocul de a descărca aplicația cu numărul 50 de miliarde atunci veți avea un card cadou care vă poate aduce cele mai tari jocuri și aplicații, sau in app purchase-uri care să vă permită să terminați în sfârșit Dungeon Hunter 4. Giftcard-ul se aplica în iTunes, deci bănuiesc că puteți descărca filme, seriale și muzica folosindu-l, nu doar aplicații.

Nu e prima oară când Apple își manifesta dărnicia astfel, deoarece și la atingerea limitei de 25 de miliarde de aplicații ei au oferit un bonus de acest gen. Compania din Cupertino mai pregătește și 50 de carduri cadou iTunes în valoare de 500 de dolari pentru următorii 50 de utilizatori care descarca aplicații după pragul aniversar.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×