Lenovo Phab Plus e mai mult o tabletă decât un phablet, vine cu ecran Full HD de 6.8 inch, dotări midrange de calitate

1.428 ori
<b>Lenovo Phab Plus e mai mult o tabletă decât un phablet, vine cu ecran Full HD de 6.8 inch, dotări midrange de calitate</b>La &icirc;nceputul verii aflăm de existenţa unui phablet Lenovo care era mai apropiat de o tabletă dec&acirc;t de un telefon mobil. Pe numele său Lenovo Phab Plus, terminalul reapare astăzi, de această dată cu un preţ oficial şi o lansare...

La începutul verii aflăm de existenţa unui phablet Lenovo care era mai apropiat de o tabletă decât de un telefon mobil. Pe numele său Lenovo Phab Plus, terminalul reapare astăzi, de această dată cu un preţ oficial şi o lansare în China.

Smartphone-ul costa în jur de 406 dolari şi deocamdată nu ştim când va sosi pe piaţa internaţională. Ştim în schimb că aduce un ecran de 6.8 inch, cu rezoluţie Full HD, procesor octa core Snapdragon 615 şi 2 GB RAM la interior. Avem parte şi de 32 GB stocare, o cameră de 13 MP în spate şi o cameră selfie de 5 MP. Handsetul soseşte cu o baterie de 3500 mAh şi rulează Android 5.0 cu Vibe UI aplicat peste.

Acest phablet se remarcă şi prin acustica sa, cu tehnologie Dolby Atmos Surround Sound. Ca la majoritatea terminalelor din China, avem parte de două sloturi SIM aici, cu suport 4G LTE la pachet. Lenovo Phab Plus măsoară 7.6 mm în grosime şi cântăreşte 220 de grame. Aşteptăm acum şi o lansare globală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×