Gionee S5.1 Pro îşi face apariţia în imagini hands on proaspete, are un design elegant şi o rama în stil iPhone

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.424 ori
<b>Gionee S5.1 Pro îşi face apariţia în imagini hands on proaspete, are un design elegant şi o rama în stil iPhone</b>Gionee S5.1 a fost un terminal midrange destul de interesant, mai ales prin grosimea sa foarte scăzută, iar acum ne pregătim de o versiune evoluată, sub numele de Gionee S5.1 Pro. Terminalul &icirc;şi face apariţia astăzi &icirc;n imagini hands on...

Gionee S5.1 a fost un terminal midrange destul de interesant, mai ales prin grosimea sa foarte scăzută, iar acum ne pregătim de o versiune evoluată, sub numele de Gionee S5.1 Pro. Terminalul îşi face apariţia astăzi în imagini hands on pe care le puteţi admira mai jos.

Prima impresie a fost că acest model are o ramă metalică ce aduce cu cea de pe un iPhone 6 sau Galaxy S6. Remarcăm aici marginile sale curbate şi aparent în zona frontală avem un ecran 2.5D. Spatele este glossy şi probabil e acoperit cu un panou din sticlă. Din fericire avem o captură şi din CPU-Z, aplicaţie care detaliază specificaţiile acestui model.

Gionee S5.1 Pro

Avem de-a face aici cu un terminal ce adopta un procesor octa core MediaTek MT6753, tactat la 1.3 GHz şi având parte de GPU Mali T720. În spate se afla o cameră de 13 MP cu blitz LED., iar la bord mai avem şi un ecran 720p de 5 inch, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Gionee S5.1 Pro mai aduce şi slot microSD, o baterie de 2400 mAh, două sloturi SIM şi conectivitate 4G LTE.

Se vehiculează un preţ de 300+ dolari pentru acest device.

Gionee S5.1 Pro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×