Lenovo S860 intră În programul de precomandă, urmând ca de săptămâna viitoare să fie livrate primele unități

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.009 ori
<b>Lenovo S860 intră În programul de precomandă, urmând ca de săptămâna viitoare să fie livrate primele unități</b>Unul dintre device-urile care au atras atenția la Mobile World Congress 2014 din Barcelona a fost și Lenovo S860, un terminal căruia i-am făcut și un mic hands-on ce poate fi regăsit chiar aici. Deși display-ul nu este foarte mare, în acest caz...

Unul dintre device-urile care au atras atenția la Mobile World Congress 2014 din Barcelona a fost și Lenovo S860, un terminal căruia i-am făcut și un mic hands-on ce poate fi regăsit chiar aici. Deși display-ul nu este foarte mare, în acest caz fiind vorba de o unitate de 5.3 inch, terminalul este încadrat în categoria phablet în special datorită greutății de 190 grame.

Lenovo S860 dispune de un display IPS HD de 5.3 inch, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 1.2 megapixeli. Din păcate, singurul neajuns al acestui terminal este faptul că nu dispune de un slot pentru carduri microSD.

Cu toate acestea, Lenovo S860 reușește să impresioneze la capitolul baterie unde întâlnim o unitate de 4.000 mAh ce poate încărca și alte device-uri. Astfel, Lenovo S860 poate rezista în modul standby până la 40 zile (2G). Prețul acestui terminal va fi de 355$ pe piața din India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×