Captain America The Winter Soldier Review (Galaxy S5): joc plăcut pentru fanii comic bookurilor, ușor repetitiv (Video)

962 ori
<b>Captain America The Winter Soldier Review (Galaxy S5): joc plăcut pentru fanii comic bookurilor, ușor repetitiv (Video)</b>Gameloft și-a făcut deja un obicei din a ne oferi cele mai noi filme cu supereroi sub formă de jocuri pe Android, iar cel mai nou Captain America nu face excepție. Astfel Captain America The Winter Soldier a ajuns joc și l-am testat pe Samsung Galaxy...

Gameloft și-a făcut deja un obicei din a ne oferi cele mai noi filme cu supereroi sub formă de jocuri pe Android, iar cel mai nou Captain America nu face excepție. Astfel Captain America The Winter Soldier a ajuns joc și l-am testat pe Samsung Galaxy S5.

Telefonul a fost primit în teste de la Cosmote România, iar jocul vă oferă 2 nivele disponibile gratuit, iar restul jocului va costa 3 dolari. Deși din screenshoturi se poate crede că acesta este un endless runner, aflați că nu e cazul de așa ceva. Acesta este un joc de acțiune cu grafică de tip comic book și control puțin confuz. Fie apăsați pe ecran pentru a îl mișca pe Căpitan într-o anumită zonă a hărții, fie folosiți un joystick virtual aflat pe ecran pentru a deplasa personajul.

Captain America The Winter Soldier

El va fi însoțit de agenți SHIELD, care îi vor oferi suport din postura de unitate blindată, sniper sau alt tip de agent. Există și un mod PvP în care vă luptați cu alți jucători reali, dar confruntare e mult spus, deoarece nu vedeți acțiunea în sine ci doar cifre pe ecran. Puteți upgrada atât Căpitanul America, cât și agenții cu care jucați și veți primi și ajutorul lui Black Widow și Falcon, exact ca în film.

Captain America The Winter Soldier Review (Galaxy S5): joc plăcut pentru fanii comic bookurilor, ușor repetitiv (Video)

Rețineți că pentru a juca Captain America The Winter Soldier trebuie să fiți conectați la Internet mereu. Mișcarea clasică a lui Cap rămâne aruncarea scutului, iar de-a lungul jocului veți putea debloca și alte costume ale acestui supererou, din diferite perioade istorice. Jocul este și unul tactic, nu doar de acțiune, de vreme ce puteți folosi diferite abilități ale unităților secundare pentru a vă face viața mai ușoară.

în plus puteți lovi diferite obiecte din jur, precum un hidrant lângă un cablu electric pentru a prăji inamicii. Scutul lui Cap va ricoșa și va lovi o mulțime de inamici. Din păcate cele peste 60 de misiuni sunt repetitive, deci vă veți plictisi relativ rapid. îi acordăm acestui joc nota 7.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy S5 prețuri actualizate:

​Captain America The Winter Soldier Review

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×