Lenovo S90 Sisley, clona de iPhone 6 este acum disponibilă la QuickMobile.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.840 ori
<b>Lenovo S90 Sisley, clona de iPhone 6 este acum disponibilă la QuickMobile.ro</b>în cazul în care numele Sisley S90 nu vă sună cunoscut, aflați că acesta este un device de tip mid-range lansat spre sfârșitul anului trecut ce adoptă un design foarte familiar cu iPhone 6 atât la capitolul look, cât și pe partea de...

în cazul în care numele Sisley S90 nu vă sună cunoscut, aflați că acesta este un device de tip mid-range lansat spre sfârșitul anului trecut ce adoptă un design foarte familiar cu iPhone 6 atât la capitolul look, cât și pe partea de dimensiuni. Astăzi observăm că cei de la QuickMobile.ro îl afișează în stoc la un preț de 1.199 lei.

Pentru această sumă vom primi un terminal dual-SIM cu display Super AMOLED HD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED ce poate filma la rezoluție Full HD.

Lenovo S90 Sisley, clona de iPhone 6 este acum disponibilă la QuickMobile.ro

Ni se oferă și un senzor frontal de 8 megapixeli cu bliț LED, conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 2.300 mAh. Lenovo Sisley măsoară doar 6.9 mm în grosime, cântărește 129 grame și rulează Android 4.4 KitKat. Un dezavantaj al acestui device este lipsa unui slot microSD.

Preț Lenovo S90:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×