Lenovo va renunța la denumirea Motorola pentru viitoarele produse lansate

705 ori
<b>Lenovo va renunța la denumirea Motorola pentru viitoarele produse lansate</b>Am mai aflat de-a lungul anului trecut despre dorința Lenovo de a renunța la denumirea Motorola pentru viitoarele produse ce urmează a fi lansate, pas ce aparent va fi luat foarte cur&acirc;nd. Detalii despre acest lucru sunt dezvăluite chiar de...

Am mai aflat de-a lungul anului trecut despre dorința Lenovo de a renunța la denumirea Motorola pentru viitoarele produse ce urmează a fi lansate, pas ce aparent va fi luat foarte curând. Detalii despre acest lucru sunt dezvăluite chiar de către directorul executiv Motorola, și anume Rick Osterloh.

Prin intermediul unei declarații direct de la CES 2016, acesta scoate la iveală faptul că Lenovo va utiliza doar denumirea Moto pentru smartphone-urile din zona high-end, urmând ca modelele de buget să fie lansate pe piață sub brandul Vibe. De asemenea, aflăm că Motorola nu va dispărea în totalitate, urmând a exista ca o divizie Lenovo.

Astfel, peste câteva luni ne putem aștepta la dezvăluirea unor terminale cu denumiri de forma Lenovo Moto G, sau chiar Lenovo Moto 360. Dacă ne întoarcem în 2014, anul în care Motorola Mobility era achiziționată de către Lenovo, vom descoperi și declarația prin care oficialii companiei chineze spuneau că vor să protejeze brandul Motorola, făcându-l totodată mai puternic..

UPDATE: La scurt timp de la publicarea acestui articol, Lenovo a emis și un comunicat de presă prin care ni se dezvăluie faptul că Motorola va continua să existe ca o companie subordonată Lenovo. De asemenea, chinezii țin să ne amintească că denumirea Motorola nu a mai fost utilizată pe smartphone-uri încă de la debutul primului Moto X în 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×