Phablet-ul LeTV Le Max Pro ar putea costa aproximativ 530 dolari odată lansat comercial în China

774 ori
<b>Phablet-ul LeTV Le Max Pro ar putea costa aproximativ 530 dolari odată lansat comercial în China</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile vă anunțam și despre lansarea lui LeTV Le Max Pro, un uriaș phablet cu diagonală de 6.33 inch, acesta fiind totodată și primul model de pe piață ce adoptă un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820....

În urmă cu doar câteva zile vă anunțam și despre lansarea lui LeTV Le Max Pro, un uriaș phablet cu diagonală de 6.33 inch, acesta fiind totodată și primul model de pe piață ce adoptă un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Astăzi, prin intermediul unei capturi de ecran avem ocazia să descoperim care va fi prețul acestui produs.

Ei bine, se pare că în China, LeTV va comercializa phablet-ul Le Max Pro pentru suma de 530 dolari, cifră deloc rea ținând de specificațiil tehnice ale telefonului. Terminalul în cauză aduce un panou Quad HD IPS, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 21 megapixeli și 64 GB de stocare.

 Phablet-ul LeTV Le Max Pro ar putea costa aproximativ 530 dolari odată lansat comercial în China

De asemenea, LeTV Le Max Pro sosește și cu un scanner de amprente bazat pe tehnologia Qualcomm Sense ID, și cu o baterie de 3400 mAh care împreună cu tehnologia de încărcare rapidă QuickCharge 2.0 se va încărca de la 0 la 60% în doar 30 minute. La nivel software avem parte și de Android 6.0 Marshmallow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×