Motorola neagă revenirea la modelul cu clapetă RAZR, în ciuda teaserului recent

2.335 ori
<b>Motorola neagă revenirea la modelul cu clapetă RAZR, în ciuda teaserului recent</b>Ne-ar fi plăcut că acest teaser disecat de noi să facă referire la o revenire a seriei RAZR de la Motorola, dar se pare că trebuie să punem nostalgia deoparte deocamdată, pentru că mai avem de aşteptat până la sosirea unui produs de genul

Ne-ar fi plăcut că acest teaser disecat de noi să facă referire la o revenire a seriei RAZR de la Motorola, dar se pare că trebuie să punem nostalgia deoparte deocamdată, pentru că mai avem de aşteptat până la sosirea unui produs de genul. Motorola a negat revenirea la seria RAZR, ceea ce lasă deschis teaserul pentru evenimentul de mâine, de lansare a lui Moto Z.

În prima fază se discută despre o relansare a modelului cu clapeta RAZR, după ce apăruse acea reclamă nostalgică. Totuşi brandul Motorola va lansa doar modele Moto Z mâine, în cadrul Lenovo Tech Conference din San Francisco. Un purtător de cuvânt al companiei a negat revenirea lui RAZR, iconicul produs care a vândut 130 de milioane de unităţi la nivel global după debutul din 2004.

Compania recunoaşte că se bucura de faptul că publicul şi fanii s-au aprins la perspectiva revenirii unui clasic şi promite că va transforma peisajul mobile începând de mâine. Lenovo are teren de câştigat, după ce în ultimele luni a rămas în umbra celor de la Huawei şi Xiaomi, neavând lansări de marcă. E drept că au apărut câteva modele noi ca Moto G4, G4 Plus şi G4 Play, dar publicul vrea şi mai mult, vrea acea modularitate promisă de scăpări.

Poate va reveni şi RAZR într-o zi, dar sigur nu mâine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×