Lenovo Vibe P1, telefon cu baterie de 5.000 mAh și display FHD de 5.5 inch, disponibil de astăzi prin eMAG.ro

1.363 ori
<b>Lenovo Vibe P1, telefon cu baterie de 5.000 mAh și display FHD de 5.5 inch, disponibil de astăzi prin eMAG.ro</b>La IFA 2015, printre noutățile aduse de către Lenovo, s-a numărat și smartphone-ul mid-range Lenovo Vibe P1, terminal ce este disponibil &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi și &icirc;n Rom&acirc;nia. Device-ul este v&acirc;ndut de către eMAG.ro la un...

La IFA 2015, printre noutățile aduse de către Lenovo, s-a numărat și smartphone-ul mid-range Lenovo Vibe P1, terminal ce este disponibil începând de astăzi și în România. Device-ul este vândut de către eMAG.ro la un preț de 1.469 lei, o sumă destul de acceptabilă în raport cu specificațiile sale.

Telefonul de față impresionează printr-un display IPS Full HD de 5.5 inch, panou protejat de Corning Gorilla Glass 3, dar și prin uriașa baterie Li-polymer de 5000 mAh adusă la pachet. Acestă unitate este însoțită de tehnologia de încărcare rapidă și ne promite pe hârtie 648 ore de autonomie în modul standby, sau 49 ore de convorbire în modul 2G.

Lenovo Vibe P1, telefon cu baterie de 5.000 mAh și display FHD de 5.5 inch, disponibil de astăzi prin eMAG.ro

Avem parte de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, de 2 GB memorie RAM și de 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Camerele foto aduse de Lenovo pe acest model, sunt senzori de 13, respectiv 5 megapixeli. Nu în ultimul rând, Lenovo Vibe P1 ne oferă și un scanner de amprente integrat în butonul home de sub ecran.

Ca și design, acest model amintește într-un fel sau altul de OnePlus 2, cu excepția că în cazul de față avem de-a face cu o carcasă uni-body din metal. Puteți cumpăra telefonul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×