Lumia 950 este listat pe magazinul online Microsoft, semn că vânzările vor începe cât de curând

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 831 ori
<b>Lumia 950 este listat pe magazinul online Microsoft, semn că vânzările vor începe cât de curând</b>După ce acum c&acirc;teva zile aflam faptul că at&acirc;t Microsoft Lumia 950, c&acirc;t și Lumia 950 XL au fost listate de c&acirc;teva magazine europene la pre-comandă, iată că astăzi primim și informații oficiale despre noile produse....

După ce acum câteva zile aflam faptul că atât Microsoft Lumia 950, cât și Lumia 950 XL au fost listate de câteva magazine europene la pre-comandă, iată că astăzi primim și informații oficiale despre noile produse. Observăm că începând de astăzi, Microsoft listează și smartphone-ul Lumia 950 în cadrul magazinului online.

Deși nu este însoțită de prețuri, această listare a telefonului ne-ar putea semnala că vânzările ar putea începe cât de curând. Așa cum aflați încă de la anunțul oficial, Microsoft Lumia 950 este varianta mai mică a flagship-ului adus de către Microsoft anul acesta pe piață, device ce vine cu display Quad HD de 5.2 inch.

La interior se află un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, slot microSD de până la 200 GB și o cameră foto principală de 20 megapixeli cu stabilizare optică, lentile Carl Zeiss și bliț triplu. Toate aceste specificații compun un smartphone ce s-ar putea vinde pentru aproximativ 600 euro în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×