Lenovo Vibe X2 primește certificarea WiFi pentru piața europeană, va fi prezentat la IFA 2014 săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.166 ori
<b>Lenovo Vibe X2 primește certificarea WiFi pentru piața europeană, va fi prezentat la IFA 2014 săptămâna viitoare</b>Lenovo Vibe X2 a apărut deja în fotografii scăpate pe web ieri, iar azi primește certificarea pentru piața europeană, sub forma versiunii Lenovo X2-EU. Acest device urmează să fie prezentat la IFA 2014 săptămâna viitoare și îl așteptam în...

Lenovo Vibe X2 a apărut deja în fotografii scăpate pe web ieri, iar azi primește certificarea pentru piața europeană, sub forma versiunii Lenovo X2-EU. Acest device urmează să fie prezentat la IFA 2014 săptămâna viitoare și îl așteptam în magazine la puțin timp după anunț.

Certificarea acestui handset confirma faptul că terminalul va rula Android 4.4.2, folosindu-se de un procesor dual core de 2.2 GHz. Dacă vi se pare bizară această alegere de CPU, aflați că e vorba despre un chipset Intel, dar va exista și o altă versiune a telefonului, una cu CPU octa core MediaTek. Printre specificațiile acestui model se număra un display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Lenovo Vibe X2

Designul lui Lenovo Vibe X2 e cel puțin interesant, mai ales că aduce cu cel al unui Xperia. în partea sa din spate se afla o cameră de 13 MP cu blitz LED, în vreme ce pentru selfie-uri avem o cameră de 5 MP. Bateria este o unitate de 2250 mAh și mă intrigă cele 3 dungi colorate  laterale ale acestui model, care par a forma steagul Germaniei sau Belgiei. Interesantă abordare de design!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×