Noi detalii despre telefonul 64 bit HTC Desire 820 apar, plus informații despre 2 smartwatch-uri HTC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.077 ori
<b>Noi detalii despre telefonul 64 bit HTC Desire 820 apar, plus informații despre 2 smartwatch-uri HTC</b>Putem număra pe degetele de la o mână zilele rămase până la IFA 2014 și marile companii producătoare de telefoane sunt în fierbere cu pregătirile finale. Printre ele se numără și HTC, care pe ici pe colo mai lasa să scape câte un leak legat...

Putem număra pe degetele de la o mână zilele rămase până la IFA 2014 și marile companii producătoare de telefoane sunt în fierbere cu pregătirile finale. Printre ele se numără și HTC, care pe ici pe colo mai lasa să scape câte un leak legat de noile sale terminale... care mai nou includ și smartwatchuri.

știam deja că HTC se pregătește să anunțe un smartphone cu procesor 64 bit, sub numele de Desire 820 în cadrul IFA 2014. Azi aflăm că acest model va avea nu un procesor octa core Snapdragon 615, așa cum credeam inițial ci un MSM-8916, conform leaksterului @upleaks. Procesorul pe care îl menționează el este de fapt un quad core Snapdragon 410, care e tot un CPU 64 bit totuși. Aceeași sursă afirmă și că Desire 820 va integra un display de 5.5 inch, cu rezoluție 720p, o cameră de 8 MP în față și una de 13 MP în spate.

Noi detalii despre telefonul 64 bit HTC Desire 820 apar, plus informații despre 2 smartwatchuri HTC

El va veni cu 1.5 GB RAM, 8 GB stocare și o baterie de 2600 mAh, iar dacă ne luăm după dotări, Desire 820 sună ca un upgrade pentru Desire 816. @upleaks a surprins oferind și informații despre două smartwatchuri HTC, primele ale companiei. Ele sunt cunoscute sub numele de cod HTC WWY și HTC CWZ. Primul integrează un display de 1.8 inch, cu rezoluție de 32 x 160 pixeli, o baterie de 100 mAh și un corp rezistent la apă, iar acest model va sosi în septembrie.

Noi detalii despre telefonul 64 bit HTC Desire 820 apar, plus informații despre 2 smartwatchuri HTC

HTC CWZ rulează Android Wear și va sosi și el în septembrie în Europa, America, Japonia, Brazilia și Coreea. Să vedem și ce selling pointuri vor avea aceste ceasuri, având în vedere cât de bine sună rivalii lor de la LG, ASUS și Samsung.

Noi detalii despre telefonul 64 bit HTC Desire 820 apar, plus informații despre 2 smartwatchuri HTC

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×