Lenovo XT1706 primește și certificarea WiFi; ar putea fi numit Moto E3 Power

612 ori
<b>Lenovo XT1706 primește și certificarea WiFi; ar putea fi numit Moto E3 Power</b>La începutul lunii trecute descoperam că smartphone-ul Lenovo XT1706 primea certificarea din partea agenției Bluetooth SIG, model ce ar urma să fie un Moto E3. Astăzi apare în ecuație și certificarea obținută de către handset pentru conectivitatea WiFi

Chiar în prima săptămână a lunii trecute, agenția Bluetooth SIG certifica și smartphone-ul Lenovo XT1706 - telefon care ar putea fi numit comercial Moto E3 Power. În completarea certificării despre care vă vorbim, sosește astăzi și documentul ce atestă prezența tehnologiei Wi-Fi la bordul acestui dispozitiv, fiind vorba despre standardul Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.5 GHz).

Certificare WiFi Lenovo Moto E3 Power

Acest model rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow din fabrică, iar ca dotări am putea beneficia aici de un display de 5 inch cu rezoluție HD 1280 x 720 pixeli, de 2 GB memorie RAM plus 16 GB spațiu intern de stocare și de un procesor quad-core MediaTek MT6735P.

De asemenea, există și o cameră frontală de 5 megapixeli la pachet, respectiv un senzor de 8 megapixeli regăsit pe partea din spate a produsului. Ținând cont de aceste certificări obținute de către handset, ne putem aștepta ca lansarea sa pe piață să aibă loc foarte curând.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×