Lenovo XT1706 primește și certificarea WiFi; ar putea fi numit Moto E3 Power

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo 570 ori
<b>Lenovo XT1706 primește și certificarea WiFi; ar putea fi numit Moto E3 Power</b>La începutul lunii trecute descoperam că smartphone-ul Lenovo XT1706 primea certificarea din partea agenției Bluetooth SIG, model ce ar urma să fie un Moto E3. Astăzi apare în ecuație și certificarea obținută de către handset pentru conectivitatea WiFi

Chiar în prima săptămână a lunii trecute, agenția Bluetooth SIG certifica și smartphone-ul Lenovo XT1706 - telefon care ar putea fi numit comercial Moto E3 Power. În completarea certificării despre care vă vorbim, sosește astăzi și documentul ce atestă prezența tehnologiei Wi-Fi la bordul acestui dispozitiv, fiind vorba despre standardul Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.5 GHz).

Certificare WiFi Lenovo Moto E3 Power

Acest model rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow din fabrică, iar ca dotări am putea beneficia aici de un display de 5 inch cu rezoluție HD 1280 x 720 pixeli, de 2 GB memorie RAM plus 16 GB spațiu intern de stocare și de un procesor quad-core MediaTek MT6735P.

De asemenea, există și o cameră frontală de 5 megapixeli la pachet, respectiv un senzor de 8 megapixeli regăsit pe partea din spate a produsului. Ținând cont de aceste certificări obținute de către handset, ne putem aștepta ca lansarea sa pe piață să aibă loc foarte curând.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×