Lenovo Vibe X2 apare În noi fotografii mai clare ce ne oferă o privire detaliată asupra design-ului său

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.318 ori
<b>Lenovo Vibe X2 apare În noi fotografii mai clare ce ne oferă o privire detaliată asupra design-ului său</b>Un terminal ajuns pe web zilele trecute este și Lenovo Vibe X2, terminal care ne-a făcut puțin mai mult decât curioși din punct de vedere al design-ului, capitol la care acesta adoptă o serie de elemente similare cu cele întâlnite pe...

Un terminal ajuns pe web zilele trecute este și Lenovo Vibe X2, terminal care ne-a făcut puțin mai mult decât curioși din punct de vedere al design-ului, capitol la care acesta adoptă o serie de elemente similare cu cele întâlnite pe smartphone-urile Xperia produse de către Sony. Astăzi, Vibe X2 apare în noi fotografii mai clare prin intermediul unui utilizator chinez al rețelei de socializare Weibo.

Potrivit unor speculații, Lenovo Vibe X2 va sosi în două variante, cunoscute sub numele X2-CU, respectiv X2-TO. în timp ce prima dintre acestea ne va aduce un procesor octa-core MediaTek MT6596M, cea de-a doua variantă va beneificia de un chip dual-core Intel tactat la o frecvență de 2.2 GHz.

Lenovo Vibe X2 - partea spate

Lista de specificații mai include un display IPS Full HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 13-megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli, o baterie de 2.250 mAh și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. Se așteaptă ca Lenovo X2 să fie anunțat oficial în cadrul IFA 2014 de luna viitoare.

Lenovo Vibe X2 apare În noi fotografii mai clare ce ne oferă o privire detaliată asupra design-ului său

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×