Lenovo Vibe Z anunțat oficial: phablet de 5.5 inch dual SIM cu procesor Snapdragon 800

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.420 ori
<b>Lenovo Vibe Z anunțat oficial: phablet de 5.5 inch dual SIM cu procesor Snapdragon 800</b>Lenovo a anunțat astăzi un nou terminal mobil, de această dată un phablet de 5.5 inch cu procesor Snapdragon 800. E vorba aici despre un model dual SIM pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp; Acesta este un device înrudit cu Vibe X, doar că acel...

Lenovo a anunțat astăzi un nou terminal mobil, de această dată un phablet de 5.5 inch cu procesor Snapdragon 800. E vorba aici despre un model dual SIM pe care îl puteți admira mai jos.

Acesta este un device înrudit cu Vibe X, doar că acel model era bazat pe un CPU MediaTek, iar noul venit pe un Snapdragon 800. Ambele au parte de un strat protector anti amprente în zona din spate, iar Lenovo Vibe Z este dotat cu un display Full HD IPS de 5.5 inch, două sloturi SIM și o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F/1.8 și bliț dual LED.

Lenovo Vibe Z

Avem parte și de o cameră frontală de 5 MP wide angle și de o baterie care ar trebui să ofere 278.5 ore de funcționare în standby. Piața internațională va beneficia de o versiune LTE a acestui device, care va veni și cu o carcasă în stilul celei S View de la Samsung. Diferența este că accesoriul de la Lenovo va integra și un trackpad care vă va permite să respingeti apeluri sau să le primiți fără să deschideți husa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×